Betingelser

Sådan fungerer dit abonnement:

Efter din evt. købsforpligtelse kan du når som helst opsige dit abonnement. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad. En evt. hvervegave modtager du ca. 3 uger efter vi har registreret din betaling. Læs mere i vores abonnementsbetingelser.

 

Dit abonnement

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til to ugers leveringstid til Grønland og tre uger til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

 

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement ved at sende os en email til denne: [email protected] Vi skal have din opsigelse på magasinet senest 14 dage før sidste udgivelse, der er betalt for, og på magasiner senest 5 dage efter sidste udgivelse, der er betalt for. Er der binding på abonnementet, kan det først opsiges efter bindingens udløb. Har du opsagt og betalt forud for dit abonnement, sender vi de blade, der er betalt for, hvorefter abonnementet ophører. Manglende betaling eller nægtet modtagelse af dit blad fritager dig ikke for betaling og betragtes ikke som en opsigelse. Gaveabonnementer ophører automatisk ved udløbet af den aftalte periode.

 

Betaling

Vi sender dig en faktura med dit blad, som du bedes betale inden forfaldsdatoen, medmindre du allerede har betalt. Du kan tilmelde din betaling til PBS. Ved tilmelding til PBS, vil din tilmelding dække alle dine abonnementer du har hos Igloo Magazine. Ved udebleven betaling sender vi dig en rykkerskrivelse pålagt gebyr. Velkomsttilbud bortfalder ved manglende rettidig betaling. Levering i udlandet inkl. Danmark, og Færøerne pålægges porto, der modsvarer vores omkostninger.

 

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte blade og ændringer af abonnementsbetingelser. Er et bestemt blade udsolgt, forbeholder vi os ret til at sende dig et erstatningsprodukt indenfor samme varekategori og prisniveau. Vi forbeholder os retten til at godkende ordren. En ordre kan eventuelt afvises, hvis du det seneste år har misligholdt dine betalingsforpligtelser over for Igloo Magazine. Varsling af ændringer, herunder prisstigning, fremgår i bladets kolofon eller i særskilt meddelelse på vores hjemmeside, e-mail/betalingsoversigt.

 

Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit første blad. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen.

 

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har til enhver tid ret til indsigt i og til at berigtige dine oplysninger ved at kontakte Igloo Magazine. Oplysningerne anvendes til at administrere dit abonnement, bestillinger, betalinger og evt. deltagelse i konkurrencer samt til information og markedsføring via telefon, post, e-mail og sms, i det omfang lovgivningen giver mulighed for det. Ønsker du ikke disse informationer, tilbud, fordele og nye tiltag fra Igloo Magazine, kan du ændre dine personoplysninger ved henvendelse til Igloo Magazines Kundeservice eller ved at benytte ”Mine abonnementer” på igloomagazine.gl.