Ida Heinrich er årets kvinde 2018

Ida Heinrich er årets kvinde 2018

Grønland har mistet en stor stemme, men inden Ida Heinrich tragisk sov ind 15. februar, nåede Arnanut at kåre den kræftramte sangerinde til Arnatsialak 2018. Det skriver Arnanut’s redaktør, Martine Lind Krebs i en pressemeddelelse fra Sermitsiaq.ag’s kvindeblad.

I begrundelsen for, at valget er faldet på Ida Heinrich, lyder det:

Musik er et sprog, der kan forstås på tværs af kulturer. Musik kan som intet andet sprog i verden udtrykke vores følelser og samle os i fælles forståelse. Musikkens budskab er et budskab om kærlighed, og det er der én person, der om nogen har kæmpet for at efterlade sig, når hun ikke er her mere.

Arnanut nåede at overrække prisen til Ida Heinrich i januar måned, og hun var meget rørt og stolt.Et af Ida Heinrichs sidste budskaber til hendes fans, var da hun gav koncert i Sisimiut.

Fra scenen sagde hun:

Kærlighed skal gøre os stærkere. Kærlighed er den bedste medicin, man kan få. Jeg elsker jer af hele mit hjerte.

Prisen som årets Arnatsialak uddeles hvert år ved årsskiftet til en kvinde, som har gjort noget ekstraordi-nært for andre mennesker. Blandt de 25 nomineringer til årets kvinde 2018 og mange meningstilkendegivelser på Facebook er Ida Heinrichs navn gået igen mange gange.

Vi har ikke tidligere oplevet, at så mange mennesker har peget på den samme til årets kvinde. Det viser, at Ida rørte ved os alle med sin sang og med sit budskab om kærlighed, siger redaktør på Arnanut Martine Lind Krebs, som er medlem af panelet for Arnatsialak. Det skriver Martine Lind Krebs i en pressemeddelelse, redaktør i kvindebladet, Arnanut.

Annonce

Annonce