STORT MESSE OM NATURLIGE OG ØKOLOGISKE PRODUKTER I LA

STORT MESSE OM NATURLIGE OG ØKOLOGISKE PRODUKTER I LA

Tag med Timiuna’s skribent til verdens største messe for naturlige,- økologiske,- og sunde produkter i Los Angeles og se forskellige sunde produkter fra messen.

 

Natural Products Expo West & Engredea er den førende messe for industrien indenfor naturlige, økologiske og sunde produkter. Messen tiltrækker over 80.000 branchefolk og 3,100 sælgere til Anaheim Convention Center i Los Angeles hvert år. Jeg var med til messen i marts måned og jeg vil her komme med de 5 største trends for 2018.

 

 

 

Billede taget til messen sammen med Sundheds eksperten, David Foreman, også kendt som ’The Herbal Pharmacist’ og ernæringseksperten, Thomas Beadnall, i baggrunden.

 

 

Annonce

De 5 største trends i 2018:

 

1-Vegan produkter med god smagInnovative mærker producerer frosne desserter, yoghurt, ost og burgere lavet af enkle, næringsrige ingredienser som nødder, bælgfrugter, grøntsager og korn. Tidligere har folk traditionelt valgt veganisme af sundhedsmæssige, etiske eller miljømæssige grunde og disse produkter tillader smag og bekvemmelighed at blive tilføjet til det også. Eksempler på messen inkluderer frosne desserter uden mejeriprodukter fra Hakuna Banana, Frill og Snow Monkey, lavet med cremet avocado eller banan og sødme fra dadler eller ahornsirup. Fra The Honest Stand kommer en mejerifri krydret nacho dip, lavet med økologiske kartofler, cashewnødder, gulerødder og krydderier. Kite Hill introducerer en jalapeño flødeost lavet med kultiveret mandelmælk.  Disse produkter har flere næringsrige ingredienser og færre sojaprotein isolater end de hidtidige veganprodukter.

 

 

 

2-”Fra skrald til skat” trend.

 

Det er super trendy at benytte alle rester af madproduktionen og skrald til nye produkter. Organic girl, en producent af pakkede salater, lancerer koldpressede drikkevarer lavet med salat rester. Barnana, introducerer økologisk ristede grønne banan chips fremstillet af frugt der ikke kan sælges. Der er også flere firmaer som bruger rester af korn fra bryggerierne til at producere sunde energibarer.

 

 

 

 

 

3-Verdens rejsende 

 

 

Forbrugerne vil gerne have globalt inspirerede smagsoplevelser. De ønsker at udforske det internationale køkken og ingredienser derfra. Hold øje med tyttebær, multebær og havtorn som eksempler på skandinaviske frugter, der kommer frem i nye produkter. Bag virksomhederne er der grundlæggere med fantastiske historier og personlige forbindelser til deres produkter, der udstråler en ægthedsfølelse, som forbrugerne foretrækker. Naughty Noah har udviklet en række vietnamesiske pho nudler lavet med økologiske ingredienser og inspireret af en familieopskrift.  Grundlæggerne af Yai’s Thai kombinerede en bedstemors opskrift med frisk salsa for at skabe en række krydderier med “thailandske smag og en smule amerikansk sjæl”, ifølge firmaet.  Denne tendens handler egentlig om iværksættere og menneskerne bag disse mærker og deres personlige historier, der forbinder det, de forsøger at bringe på markedet.

 

 

 

 

 

4-Kollagen er det nye sort

 

På messen kunne man finde mange forskellige produkter såsom energibarer, shots, proteinpulver, kaffe, matcha the, mælkepulvererstatninger, vingummier, småkager mm. som er tilsat kollagen.  Kollagen har nemlig et væld af sundhedsmæssige fordele, det giver bland andet sundt hår, optimeret fordøjelse, stærke knogler, revitaliseret negle, en reduktion af inflammation, afbalancerede hormoner, bedre tand/mund sundhed, hurtigere heling, forbedret søvn, og lavere stressniveau. Og hvis du er over 35år er der undersøgelser som viser, at du kan have brug for et tilskud kollagen for at holde din hud smidig.

 

 

 

 

 

5-Søvn- og stressløsninger 

 

Mad- og drikkevareproducenter tilføjer adaptogene urter og mineraler til produkter designet til at fremme stressaflastning og afslapning. Sådanne produkter lover tiltagende fokus i stedet for et hurtigt hit af energi. Pga. den stigende grad af stressramte personer verden over, er der flere som lider af dårlig søvnkvalitet.  Og når man tænker på at kaffe eller energidrikke indtages i store mængder for at modvirke trætheden og som dermed holder en vågen om natten er det en ond cirkel at være. Disse produkter er målrettet dette publikum, i stedet for at give dig mere energi, har det en beroligende og afslappende effekt.  Drikkevarer på messen omfatter, Goldthread Plant Based Tonics lavet med medicinske urter og krydderier, Cham Cold Brew Tea med ingredienser forbundet med afslapning og genoplivning, og NaturalWise Organic Ashwagandha Energy Drinks, som hævder at forbedre fokus, reducere stress og forbedre humør.

 

 

 

Billeder:

Privat

Foodbusinessnews

Wikipedia.org

 

 

Annonce